Kommunikator > Om os > Køb kun
Køb kun det du har brug for hos Kommunikator Reklameværksted

Køb kun det

du har brug for!

Kommunikator er som en ‘toptunet restaurant’, med et varieret og spændende menukort - men helt uden koleriske kokke!
Vores kort er fyldt med grafiske spidskompetencer og ekspertiser - men det er jo ikke ensbetydende med, at vores ‘gæster’ skal spise sig igennem hele kortet, selv om det er fristende!

Hos os kan du nøjes med at bestille en let anretning, hvor du ikke betaler for unødvendige tjenere eller tre mesterkokke på én gang.
Med andre ord: Kommunikator er en samarbejdspartner, hvor du kun køber og betaler for de ydelser, du har brug for. For nogen gange har man bare ikke tid til at lave tingene selv og har derfor brug for et hyggeligt sted, hvor ‘menuen er velsmagende og prisen spiselig’! Sådan et sted er Kommunikator Reklameværksted!

Vi sætter en ære i at servere netop de ydelser, som kunderne har brug for! Og vi starter gerne med en lille appetizer og gemmer hovedretten til senere, når du næste gang har en reklame­opgave. Så vil du opleve, at vi ikke er et ‘Hells Kitchen’. Men vælg frit fra vores markedsførings­menu - du vil blive overrasket over den gode service og hvor ‘mæt og tilfreds’ du kan blive, selv for små penge.

Velbekomme

Læs mere her: