Kommunikator > Om os > Faglighed
Man bliver ikke pianist fordi man køber et klaver - Kommunikator Reklameværksted

Man bliver ikke pianist

fordi man køber et klaver

Danmark er - især i krisetider - et land beboet af gør-det-selv-mennesker, og der bliver desværre udført rigtigt meget arbejde, hvor kvalitet og slutresultat ikke altid lever op til forventningerne - for nu at sige det diplomatisk.

Mirakelcomputere

Når det handler om markedsføring, er det fantastisk hvad en computer med et tilhørende tegneprogram pr. automatik kan uddanne folk til ‘over night’: Grafikere, designere - ja sågar konceptmagere popper på magisk vis op, ved den første berøring af tastaturet.

Spare contra tjene

Mange SMB-virksomheder vælger at spare på markedsføringen ved at gøre det selv og undgå eksterne omkostninger. Det er der en umiddelbar logik i, især hvis markedet er faldende eller gået i stå. Men hovedformålet for enhver virksomhed er jo at tjene penge, og det kan man kun ved at være meget synlig, når markedet vender og opsvinget kommer. Man kan spare sig til overlevelse på kort sigt, men ikke til succes på den lange bane.

‘Godt nok’ er ikke godt nok

Her er det, at gør-det-selv ikke helt slår til. Hvis noget skal virke og have effekt, er det er ikke nok at have en ‘blæksprutte’, som skal udføre marketingopgaverne når der er tid - ind imellem alle andre faste opgaver. Begrebet ‘godt nok’ er den største hæmsko for virksomhedens mulighed for succes. Man kan tæppebombe alle mulige kundeemner og segmenter med ‘godt nok’-materiale og så bag­efter undre sig over, at der ingen respons eller effekt har været af indsatsen. Men det er egentligt ganske logisk. ‘Godt nok’ flytter ikke markedsandele. ‘Godt nok’ er ligegyldigt. Vil du selv nøjes med ‘godt nok’?

Skoma’r - bliv ved din læst!

Brug istedet en professionel samarbejdspartner og tilkøb dig den faglighed og de ydelser, som du har behov for, og som giver mest effekt. Så får du synlighed og resultater, der baner vejen for et succesfuldt salg - og brug så tiden til det, du selv er god til.

Læs mere her: