Kommunikator > Om os > Reklameværksted
Kommunikator Reklameværksted - hva’ er det?

Reklameværksted

- hva’ er det?

Det er naturligvis helt bevidst, at vi er et reklameværksted og ikke et reklamebureau. Ikke fordi vi som sådan har noget imod reklame­bureauer, tværtimod - der findes mange dygtige reklamebureauer i Danmark, og vi da stor respekt for deres kompetencer og resultater.

Men vi er heller ikke et trykkeri.
Vores kernekompetence er godt nok tryksagsproduktion, men vi har fravalgt de begrænsninger, der er i en fysisk maskinpark, og fokuserer i stedet på de foranliggende kreative processer, teknisk produktion, korrekt tilrettelægning - og godt indkøb!

Vi har derfor taget det bedste fra begge verdener og har skabt en praktisk og effektiv enhed: Et reklameværksted.

Det er derfor, at du får meget mere markedsføring for pengene hos os - vi har nemlig en langt mere praktisk holdning til markedsføring og produktion. Vi tror på, at en stor del af den daglige markedsføring, som virksomheder har behov for, består af 85 procent godt håndværk og hårdt arbejde - resten er kreativitet og timing, krydret med et drys genialitet på toppen!

Vi er til både-og-lidt-af-hvert
Vores grafiske kompetencer er helt på højde med trykkeriernes ekspertise. Vores fordel er, at vi ikke er afhængige af én leverandørs maskinpark eller ydelser, men kan vælge underleverandør efter opgave, kvalitet og budget - til stor gavn for kunderne. Og det er jo heller ikke sikkert, at en tryksag er den rigtige løsning?
Oven i det kan vi så tilbyde kunderne reklamebureauets kreative proces, med fokus og respekt for kundens størrelse, position, historie, kultur, målsætning - og ikke mindst - budget og effekt.

Læs mere her: