Kommunikator > Om os > Variable omkostninger
Gør faste omkostninger variable - Kommunikator Reklameværksted

Gør faste omkostninger variable

Undgå feriepenge, sygedagpenge og barselsorlov

Vi ved jo, at marketingfunktionen i mange virksomheder er en flaskehals, hvor utroligt mange bolde skal holdes i luften på én gang. Derfor er man sårbar ved ferie, sygdom og barsel, ved spidsbelastninger - eller når budgetterne er skåret helt ind til benet.
Eller måske er der alt for mange faste omkostninger til medarbejdere og et dyrt produktionsapparat, som skal ­opdateres - eller ikke er tidsvarende?

Derfor skal du bruge Kommunikator som din fleksible leverandør og samarbejdspartner - i hverdagen eller når tingene spidser til.
Det er der mange åbenlyse fordele ved:

Og bedst af alt: Vi tror på, at det kan gøres uden at det koster dig ekstra! Vi tjener nemlig vores penge ved at være rigtig gode til at tilrettelægge opgaverne rigtigt og få dem produceret optimalt.
Derfor kan du spare mange penge ved at konvertere faste omkostninger til variable og optimere personale, processer og produktionsapparat.

Du kan bruge os til alt - fra ren underleverandør til totalleverandør, fast eller ad hoc - du vælger selv ­niveau, omfang og ­afregningsmåde.
Og vi skal kun honoreres for det vi præsterer..!

Læs mere her: