Skilte og facader

Skilte kan både give et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed og hjælpe som vejvisere for besøgende kunder og leverandører, Derfor er god skiltning en vigtig investering.

Vi har bred erfaring med at levere skilte i alle størrelser og prisklasser, lige fra små graveingsopgaver til figurskårne lysskilte til facaden.

Vi har udstyr i huset til storformatprint og skæring af folietekster. Og vi er leveringsdygtige i alt inden for gadeskilte, beachflag og udsmykning af din messestand.

 

Firmanavn på gulpladebiler?

Fra 1. januar 2013 skal du have CVR-nr.
og firmanavn på firmabilen!

SKAT ønsker at bekæmpe sort arbejde med nye regler, der omfatter alle gulpladebiler, dvs. varebiler og lastbiler under 4 tons. Fremover skal disse biler have synlige og letlæselige skilte med CVR-nr., firmanavn og eventuelt firmalogo på begge bilens sider i en markant farve. CVR-nr. og firmanavn skal stå på både venstre og højre side af køretøjet med mindst 3 cm høje bogstaver og tal, og må ikke anføres på skilte eller lignende, der kan tages af køretøjet.

Et sæt (2 stk.) CVR-nr. med 3 cm firmanavn
koster kr. 300,- +moms.

Loven siger efter 1. januar 2013:
Der skal på vare- og lastbiler med en tilladt totalvægt på ikke over 4 tons (totalvægt), som er registreret til udelukkende erhvervsmæssig brug, anføres CVR-nummer og navn på den registrerede ejer af køretøjet (virksomhedens navn). Er der en registreret bruger af køretøjet, oplyses i stedet denne virksomheds CVR-nr. og navn. I stedet for virksomhedens navn kan anføres virksomhedens logo, hvis dette logo entydigt identificerer virksomheden.
Reglerne gælder ikke for biler på papegøjeplader eller med mærket ‘Bilen må bruges privat’.

På firmabiler op til 3500 kg (totalvægt) skal CVR-nr. og virksomhedens navn være mindst 3 cm høje.
På firmabiler fra 3500 kg til 4000 kg skal CVR-nr. være mindst 3 cm højt og virksomhedens navn skal være mindst 10 cm højt.

Hvis du ikke har CVR-nr. på din gulpladebil, risikerer du en bøde:
1. gang bilen stoppes 5.000,-
2. gang bilen stoppes 10.000,-
3. gang bilen stoppes 15.000,-
4. gang bilen stoppes 22.500,-

Så meget koster det at undlade at følge reglerne efter 1. januar 2013.