Er der liv på nettet?

Husk at din hjemmeside er et spejl af din virksomhed!
En hjemmeside er som et barn. Den skal hele tiden passes, plejes og udvikles i takt med tidens krav og forventninger - en ­dynamisk størrelse, som kræver tid, fokus, vedligeholdelse og udvikling for at kunne levere resultater.

Nedprioriteret

Der er mange virksomheder, som - når først hjemmesiden er uploadet - ‘glemmer’ alt om den. De undlader at afsætte den tid og de ressourcer, der er nødvendige for at holde sitet levende, interessant og vedkommende, og derfor ender det ofte med skuffelser over effekten. Man kan ikke vedligeholde og optimere en hjemmeside med venstre hånd - mens den højre laver andre, ‘vigtigere’ ting.

Hvis du ikke har en medarbejder, hvis første prioritet er vedligeholdelse af virksomhedens hjemmeside, så erkend og acceptér, at den ydelse skal outsources til en kompetent og professionel webpartner, som kan skabe de resultater, der var det oprindelige mål. Det kan evt. ske på en fast aftale-/klippekortsbasis, og det er der mange fordele ved: Du kender omkostningerne på forkant, du skal ikke afsætte ressourcer til ­området - og du er sikker på, at siden bliver vedligeholdt, kompetent og til tiden!
Samtidigt får du noget sparring og tekst til fx nyhedsbreve eller andre nyttige markedsføringstiltag.

Men vigtigst er, at sitet - og dermed din virksomhed - hele tiden opleves som dynamisk og levende af brugerne.

Effektiv annoncering på sociale medier

De sociale medier er i dag næsten uundværlige når det kommer til at tiltrække og fastholde kunder. De er en vigtig kilde til information om produkter og leverandører.

Hos Kommunikator kan vi hjælpe dig med at gøre dine budskaber mere klare, spændende og iøjenfaldende. Vi har erfaring med opsætning af kampagner og grafiske elementer, billeder og video til dine indlæg og til dine profilsider.