Du er i trykke hænder

Vores grafiske kompetencer er helt på højde med trykkeriernes ekpertise. Vores fordel er, at vi ikke er afhængige af én leverandørs maskinpark eller ydelser. Vi kan vælge underleverandør efter opgave, kvalitet og budget.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at løse opgaven, uanset om du har brug for den samlede pakke fra idé til færdigt produkt, hjælp med at komme i mål med en gør-det-selv-opgave,  du har arbejdet på eller skal have printet dit materiale til den rigtige pris.

 

 

Du er altid en stjerne hos os!

For små og mellemstore virksomheder betyder det, at du kan få hele paletten fra den gode ide til grafisk identitet, tekst, produktion, online, outdoor osv. - til en pris, der er til at betale, og uden at der 'går raketvidenskab i det'. Og det er jo heller ikke nødvendigt at opfinde den dybe tallerken hver gang?

Så uanset hvem du er, uanset hvad du kommer med og uanset dit budgets størrelse, vil du altid være en stjerne hos os. Det er jo dig, vi lever af, dig vi gerne vil arbejde sammen med - og så kan vi altså slet ikke lade være med at stå på hovedet for vores kunder!

Kontakt os for en
uforpligtende snak.

Kommunikator har i 35 år løst utallige kreative og spændende opgaver - så prøv trygt Kommunikator, når du næste gang står i udfordringer til halsen, er bagud eller vil ha’ noget gjort - i en fart.